|
Ali
|
 |
« : Ağustos 27, 2008, 12:42:13 ÖS » |
|
Köyümüzden yetisen ne kadar (memur, ogretmen, polis, asker, is adami, vs..) varsa sizleri buraya davet ediyorum. En azindan sanal ortamda bir birimizi tanimis oluruz. Saygilarimla, Webmaster, Belcika
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 14, 2008, 09:22:05 ÖS Gönderen: Ali »
|
|
Karasih forumu
|
|
|
|
Halil MANUS
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2008, 03:13:07 ÖS » |
|
Sayın Ali Bey; Öneri olarak sunduğum konuyu forma başlık olarak açmanızdan dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Evet sizler biliyorsunuz ama yinede ilk yazılan ben olmak için yazıyorum...
1988 Yılı İstanbul Beyoğlu Anadolu Lisesi 1990 Yılı Çorum/Bayat Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 1997 Yılı Çorum Bekir Aksoy İlköğretim Okulu 2000 Yılı Mersin/Tarsus Huzurkent Atatürk İlköğretim Okulu
Ve 2004 Yılından beri de
ÇORUM-Bekir Aksoy İlköğretim Okulu-Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak görev yapmaktayım.
2 Kız, 1 Erkek evlat Babasıyım.
Leblebi diyarından tüm hemşerilerime selamlar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 24, 2008, 09:08:38 ÖÖ Gönderen: Halil MANUS »
|
|
|
|
|
Fettah
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 31, 2008, 12:50:03 ÖÖ » |
|
Ben Fettah Canlioglu,
Önce bu guzel siteyi bizlere actigi icin Ali Agirdaga tesekur ederim.
Ben şuan emekli polis memuruyum.
Polislikten önce iki yıl öğretmenlik vekili ve öğretmenlik yaptım.
4 vilayette çalıştım 8 yıl konya 2yıl tunceli 10 yıl izmir 5 yıl yozgat ve önemli bölümlerde,kaçakçılık,asayiş ahlak gibi çoğuu şubede
Emekli olali da 13 yil oldu.
Bu arada aynı görevi oğluma devrettim sivas da 8 yıllık polis ismi YILDIRIM CANLIOĞLU
şuan oğlum sivas da polis Buradan butun koylulerime sevgi ve selamlarimi gonderiyorum.
Koyumuzde yetisen diger insanlarimiz sizleride bekliyoruz, Allaha emanet olun
Fettah Canlioglu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 18, 2008, 10:40:33 ÖS Gönderen: Ali »
|
|
|
|
|
alim alim
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 03, 2008, 01:42:05 ÖS » |
|
SAMSUN \ BAFRA - İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 'de polis memuruyum tüm kareseyh li hemşerilerimize selam eder buyuklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öperim ... HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ...........
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 14, 2008, 09:20:29 ÖS Gönderen: Ali »
|
|
|
|
|
|
Halil MANUS
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 05, 2008, 06:43:17 ÖÖ » |
|
DEĞERLİ HEMŞERİLERİMHer nedense ziyaretçi defterine gösterilen ilgi buraya gösterilmiyor. Güzel köyümün güzel insanları Birbirleri ile tanışmaktan haberleşmekten neden bu kadar çekingenlik duymaktalar inanın anlamıyorum. Çok değişik sitelerde FİHRİST şeklinde yapılmış. Esnaflar içinde ayrı tutulmuş Fihrist.Alış verişlerimizi kendi köyümün esnafından yapsak olmaz mı? Sitede emekli olmuş bir öğretmen ve bir kaçta polis emeklisi köylümün mesajını gördüm.Hepsi bu kadar mı diye merak ediyorum doğrusu. ÖRNEK OLMASI AÇISINDAN AŞAĞIDAKİ LİNKLERE BAKABİLİRSİNİZ.http://www.narkasabasi.com/v2/Fihrist.asphttp://www.narkasabasi.com/v2/PageMain.asp?Page=74
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ali
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 05, 2008, 11:44:23 ÖÖ » |
|
Degerli Hocam, Inan ben nerdeyse bes senedir ugrasiyorum, bizim koyluleri internet ortamina alistiramadim.
Sitemizi ziyaret eden zaten nerdeyse hep ayni kisiler, yeri gelmisken bizi bes senedir takip eden ve yanliz bitrakmiyan degerli ziyaretcilerimize ozellikle tesekur ederim. Gecenlerde bana gonderdigin mailde yigenin Bahattin bey bilgi paylasimi zor sanattir amcam diye dertleniyordu galiba hakli. Bence buyuklerimizin cogunlugu daha internet kullanicisi olmadigi icin siteyi ziyaretleri ondan az oluyor herhalde. Mesela ben simdi sitemizi yenilemekteyim site bitmeden herkes oneri ve isteklerini simdiden bildirse kotumu olur. Umarim bundan sonra sitemize daha fazla ilgi gosterirler. Verdigin linkide inceledim guzel bir sayfa yapmislar Tekrar selamlar, Bahattin beylede irtibat saglarsam iyi olur diye dusunuyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 05, 2008, 03:34:02 ÖS Gönderen: Ali »
|
|
Karasih forumu
|
|
|
ALI MANUS
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 25, 2008, 05:06:32 ÖS » |
|
  Degerli Hemserilerim, Bende sizlerin arasina katilmaktan cok mennun oldum. Haziran 1980 yilindan beri Hollanda'da ikamet ediyorum. Daha onceleri 1979-1980 ogretim yilinda Adiyaman iline bagli Komur Koyunde ilkokul ogretmenligi yapmistim. Hollanda'ya aile birlesimi sonucunda yerlestim ve Agustos 2004 yilina kadar kesintisiz Anadili ve Kultur Dersleri Ogretmenligi yaptim. Hollanda Hukumetinin aldigi siyasi bir kararla Turkce dersleri mufredat programindan cikarildi ve calistigim okula tekrar atanarak Anaokulu (1. ve 2. grup) bolumundeki butun ogrencilere Hollandaca dilinde dersler vermeye basladim. Su anda ayni gorevi yurutmekteyim. Evli ve 3 cocuk babasiyim. Hemen hemen her yil tatilimi ailemle birlikte guzel Turkiye'mizde geciriyorum. Tatilde firsat buldukca yurdumuzun degisik yerlerinide geziyoruz. Bu sekilde cocuklarima da Anavatanimizi tanitip sevdirmis oluyorum. Buradan butun koylulerime sevgi ve selamlarimi gonderiyorum. Firsat buldukca sizlerle yazilarimla beraber olmaya calisacagim. Ali Manus, Amsterdam/HOLLANDA
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 03, 2008, 11:26:22 ÖS Gönderen: HalilMANUS »
|
|
|
|
|
Tükenmeyen Kalem
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 01, 2008, 01:45:16 ÖS » |
|
YUSUF AĞIRDAĞ 1973 Yılı Belçika ( Doğum )
St Barbara School ( İlk ) Fevzi Çakmak Lisesi ( Orta )
MKÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi – İşletme Bölümü ( Yüksek )
1999 – 2006 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Bölümünde okuyan öğrencilere yönelik kurs faaliyeti yürüten özel bir kurumda İşletme Bilimleri öğretim görevlisi olarak çalıştım. 2006 yılında faaliyetine başlayan BİZ Açıköğretim – KPSS ve İnsan Kaynakları Merkezi’nin kurucusuyum. Aynı kurumda öğreticilik görevimi sürdürüyorum.
2007 yılında Yargı Yayınlarından gelen teklif üzerine, Uluslararası İşletmecilik üzerine yardımcı ders kitabı hazırladım ve ulusal piyasada yayımlandı.
Evliyim. Ozan adında bir oğlum, Ezgi adında bir kızım var.
Bu vesile ile, sitenin aktivasyonunda emeği yadsınamayacak ( amcam ) Ali AĞIRDAĞ'a, ve takip edebildiğim kadar, bilgi ve tecrübesiyle katkısını esirgemeyen ( tanımadığım hemşehrim ) Halil Manuş’a tekrar teşekkür etmek isterim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HalilMANUS
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 02, 2008, 07:18:28 ÖÖ » |
|
Sayın Yusuf AĞIRDAĞ(Tükenmeyen Kalem),
Öncelikle aramıza Hoşgeldin.Teşekkürün içinde "Sağol,ama esas teşekküre Ali Bey layık,biz köyümüz ve köylümüz için elimizden gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz o kadar." Bu vesile ile artık sizlerinde katkısını beklemek hakkımızdır umarım. Selam ve saygılar...
|
|
|
|
|
|
*** Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.Hz.Ali ***
|
|
|
|
Ali
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 02, 2008, 02:17:30 ÖS » |
|
Merhaba yigenim Yusuf,
Sitemizi devamli takip ettigini zaten biliyorum, ama yinede aramiza hosgeldin.
Artik bundan sonra firsat buldukca yazilarinlada katkilarini bekliyorum.
Bu vesileyle sitemizin dahada guzel olmasi icin gayret eden herkese teskur ediyorum. Saygi ve selamlarimla Allaha emanet olun.
|
|
|
|
|
|
Karasih forumu
|
|
|
|
HalilMANUS
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 09, 2009, 08:09:46 ÖÖ » |
|
  Degerli Hemserilerim, Bende sizlerin arasina katilmaktan cok mennun oldum. Buradan butun koylulerime sevgi ve selamlarimi gonderiyorum. Firsat buldukca sizlerle yazilarimla beraber olmaya calisacagim. Ali Manus, Amsterdam/HOLLANDA Sevgili Yiğenim ve aynı zamanda Meslektaşım Ali; Aramıza hoşgeldin."Yazılarımla beraber olmaya çalışacağım"diyorsun,sabırsızlıkla bekliyoruz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil MANUS
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 18, 2009, 08:46:36 ÖÖ » |
|
Ben Emekli Başkomiser Kemal MANUŞ
Uzun yıllar önce 1958 yılında Boğazlıyan' göç ettiğimiz için köylülerimiz beni şahsen tanımayabilirler.ilkokulu köyde bitirdim.12 yaşında köyden ayrıldım.köyümüzün her karş toprağını tanıyor,köylülerimizin hiç birini diğerinden ayırt etmeksizin çok seviyorum.
Emniyet teşkilatında 30 yıl şerfimle o ünüformayı taşıdım ve BAŞKOMİSER rütbesi ile emekli oldum. Mersinde oturuyorum.Köyümüzle ilgili iyi bir şey duyduğumda gurur duyuyorum,üzücü bir şey duyduğumda ise içten duygulanıp çok çok üzüntü duyuyorum.
Saygılarımla.KEMAL MANUŞ.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2010, 10:56:44 ÖS Gönderen: Ali »
|
|
|
|
|
|
Halil MANUS
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 30, 2009, 05:01:55 ÖS » |
|
Degerli Hocam, Inan ben nerdeyse bes senedir ugrasiyorum, bizim koyluleri internet ortamina alistiramadim.
Sayın Ali Bey; Size hakvermemek elde değil, ama yine sabırla bekliyeceğiz.Selam ve saygılar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HalilMANUS
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 29, 2010, 02:35:26 ÖS » |
|
[/i][/b]. Sayın Ali Bey; Alıntı yaptığım cümlenize önceleri katılıyordum ama artık katılamıyorum.Neden derseniz köylülerimiz internet ortamına değil öz be öz köy yararına kurulmuş bu siteye alışmak istemiyorlar gibi geliyor bana.Çünkü ne zaman msn'ye baksam ordalar,ne zaman face book'a baksam ordalar.Neden orda kendilerini paylaşıma dahil ederken sadece tanışalım sayfasına isim yazmaktan kaçınırlar? Elimde köyün dergisi var.Orda İktisadi İdari Bilimler Fakültesinden, Mühendislik Fakültesinden, Kamu yönetiminden ve Eğitim Fakültesinden mezun köylülerimiz gözüküyor.Bunlarda mı internete alışamıyor? 120 gün olmuş bu konu açılalı, kaç kişi var?!.. Selam ve saygılar.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|